• Română
  • English
Consultanta autorizare/avizare ISU

VIZIUNE SI MISIUNE

 Fii cel mai bun in domeniul tau, motiveaza-i si da-le parteneritor tai incredere in ei.
Suntem partenerul de incredere pentru ca oferim calitate, dinamism si inovare. Oferim servicii de inalta calitate, cu o atitudine constant dinamica si axandu-ne pe inovare si dezvoltarea competentelor.
Misiunea noastra este ca prin profesionalism sa stimulam potentialul uman  pentru a se dezvolta si crea. Impartasim viziunea noastra partenerilor, ii sustinem in a dezvolta potentialul existent in atingerea excelentei afacerilor lor si in a dezvolta valorile manageriale si organizationale.
Suntem o echipa dinamica de specialisti care se ghideaza dupa principiile profesionalismului, acordand maxim de atentie partenerilor nostri. Lucrul in echipa adauga valoare atat prin discutii si dezvoltarea in comun de idei, cat si prin rezolvarea de probleme si pregatirea deciziilor.
Stim ca oamenii au valoare, de aceea parteneriatele noastre se bazeaza pe crestere reciproca, pe gasirea si implementarea de solutii eficiente si creative, furnizand solutii complete si personalizate nevoilor specifice partenerilor nostri.

NEWS:

1-Sept-2016

A intrat in vigoare Ordinul MAI nr. 129/2016 prin care se aproba normele metodologice  privind avizarea si autorizarea de securitate la incendiu si protectie civila, publicat in Monitorul Oficial nr. 675 din 01.09.2016. Gasiti in link-urile de mai jos documentul in format pdf pentru download:

OMAI129_2016

 

1-Aug-2016

Sustinem cu mandrie proiectul micropython.org

micropython

Call Now Button